Pages

Monday, 4 August 2014

An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor: Ymmärtäminen vaara

Henkilökohtainen rahoittaa muutamia termejä ovat yhtä tärkeitä tai käyttäämahdollisimman usein, "riski." Kuitenkin muutamia ehtoja kuin epätäsmällisestimääritellään. Yleensä kun Sijoitusneuvonta tai tiedotusvälineiden puhua sijoitusriskin,niiden painopiste on historiallinen hintojen vaihtelua tai investointi käsiteltävänä.

Neuvonantajat etiketti aggressiivinen tai riskialtis investointi, joka on altis hinta kaarteetaiemmin. Oletettu epävarmuus ja ennakoimattomuus tämän investoinnin tulevastanähdään riski. Ominaista hintoja, jotka on suppeampi valikoima huippujen ja laaksojenhistoriallisesti siirtänyt varat pidetään enemmän konservatiivinen. Valitettavasti tämäselitys on harvoin tarjolla, niin ei usein ole selvää, että volatiliteetti mittapuu käytetäänmittaamaan riskit.

Ennen kuin tutustut riski enemmän muodollisesti, elliptinen on hyviä. Käytännön tasollavoimme sanoa, että riski on mahdollisuus sijoituksesi tarjoavat alhaisemmat tuototodotettua tai jopa menetys koko sijoituksen. Olet luultavasti myös ovat huolissaanmahdollisuudet eivät täytä oman investoinnin tavoitteet. Loppujen lopuksi oletinvestoivat nyt niin voit tehdä jotain myöhemmin (esimerkiksi maksaa college taieläkkeelle mukavasti). Jokainen investointi kantaa jonkin verran riskeistä, rehtori,menettämisen ja ei ole mitään takeita, että investointistrategia on onnistunut. Siksi onjärkevää ymmärtää erilaisia riskejä sekä määrin riski, että haluat ottaa ja oppia tapojahallita sitä.


Vaikka olet ehkä koskaan ajatellut tästä aiheesta, olet luultavasti jo perehtynytmonenlaisia riski elämänkokemusta. Esimerkiksi on järkevää että skandaaleja taioikeusjuttu, joka liittyy tietty yritys todennäköisesti aiheuttaa lasku hinta yhtiönvarastossa, ainakin väliaikaisesti. Jos yhden auton yrityksen osuu kotiin ajaa uusi malli,joka voi olla huono uutinen kilpailevien autonvalmistajat. Sen sijaan yleisen taloudellisentaantuman ja osakemarkkinoiden lasku saattaa vahingoittaa useimmat yritykset janiiden osakkeiden hinnat paitsi teollisuudessa.

On kuitenkin monia erilaisia riski on tietoinen. Volatiliteetti on hyvä paikka aloittaa, kuntarkastelemme riskitekijöitä tarkemmin.

MITÄ TEKEE VOLATILITEETTI VAARALLISTA?

Oletetaan että olisi sijoittanut $10000 kussakin kaksi rahastot 20 vuotta sitten ja ettämolemmat rahastot tuotettu keskimääräinen vuotuinen tuotto on 10 prosenttia.Kuvittele että yksi hypoteettinen varat tasaisesti Freddy, palannut juuri 10 prosenttiajoka vuosi. Vuosittaisen palauttaa toisen rahaston Jekyll & Hyde vuorotellen--5prosenttia vuodessa, 15 prosenttia Toiseksi 5 prosenttia jälleen kolmantena vuonna janiin edelleen. Mitä nämä kaksi investointia kannattaisi 20 vuoden lopussa?

On ilmeistä, jos keskimääräinen vuotuinen tuotto kaksi investoinnit ovat identtiset,lopullisten arvojen olevan, liian. Mutta tämä on tapaus, jossa intuitio on väärin. Jos olettontti 20 vuotta investointien tuoton tässä esimerkissä kaavion, näet tasainen Freddylopullinen arvo on yli 2000 dollaria enemmän muuttujan palauttaa Jekyll & Hyde. Vajesaa paljon pahempi, jos sinun laajentaa vuosittaista vaihtelua (esimerkiksi plus tai miinus 15 prosenttia, plus tai miinus 5 prosentin sijaan). Tässä esimerkissä kuvataanyksi investointeja hintavaihtelut vaikutuksia: lyhyellä aikavälillä saatavien tuottojen ovatvedä pitkän aikavälin kasvua. (Huomautus: Tämä on hypoteettinen esimerkki ja eivastaa mitään erityisiä investointeja suorituskyky. Tässä esimerkissä oletetaansijoitetaan kaikki tulot ja ei pidä veroja tai transaktiokustannuksia.)

Vaikka historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta, historiallisesti lyhyen aikavälinhintavaihtelujen negatiivinen vaikutus on vähennetty pitämällä investointien ansiosta.Mutta luottaa pitempi pitoaika tarkoittaa, että lisää suunnittelua kutsutaan. Sinun eipitäisi sijoittaa varoja, joita tarvitaan pian haihtuvien investoinniksi. Muussatapauksessa voit joutua myymään Investointi nostaa käteistä sijoituksen ollessatappiolla.

No comments:

Post a Comment